Wednesday, 5 October 2011

Counting days.

Hi peeps:)

Its been long time aku tak update blog ni. Dan sebenarnya takde apa sangat aku nak tulis. Simple. Few more days, untuk aku ditunangkan dengan yang tersayang. Cant wait weyyy:)

ohh stalker, btw amacam kena dush dengan aku aritu ? Jelez ke atau nak stalker aku lg? Siap remove aku dari facebook kau. Der, lu ni kira loser kat aku tau tak. Taboleh terima apa orang cakap. Haha. Kau jelez ke apa hidup aku bahagia xhegeh hegeh macam kau ? Ops ! Hahaha, terlebih sudah. Please la, hidup aku success ke idak, life aku weyy. Heran sangat aku dengan kau. Ish ish buat dosa plak aku kan, eh ? Bukan kau kata hati aku gelap ke, pasal plak aku taboleh kutuk kau? Alang alang dah hitam kan.

Back to the story, im myself counting days for the tunang day and also kepulangan lovely mother and father yang dah hampir dua minggu berholiday ke italy and europe. Kitak sik sabar! Miss you mother !